30 Jaar Julian Sas Band

30 Jaar Julian Sas Band

Op vrijdag 6 december viert Julian Sas Band het 30 jarig jubileum in Manifesto! Kom de iconische gitarist ervaren. Tickets zijn nu verkrijgbaar: via deze link.

Als voorprogramma is L.A. Bluesband er graag bij. Zij vieren het 20 jarig bestaan van de band. De gitarist is aan het revalideren van een ingrijpende operatie en we hopen dat het L.A. Bluesband lukt om erbij te zijn.

Julian Sas Band

Het is eind 1994 als de jonge Julian Sas zijn eigen band te formeert. Julian heeft er dan al zo’n slordige 10 jaar opzitten als lid van diverse bands, als begeleider van oudere, Amerikaanse blues legendes en vooral als aanstormend gitaar-talent. In korte tijd bouwde de Julian Sas Band een reputatie op als live act die je moet gaan zien en vooral moet horen. Een ongeëvenaard sterke live band toen en nu. Anno 2024, 30 jaar later, is de Julian Sas Band wereldwijd een band van naam en faam met een grote schare toegewijde fans in de Benelux, in de Verenigde Staten, in Duitsland, in Brazilië, in Groot-Brittannië, in Oost-Europa en elders.

30 jaar Julian Sas Band wordt gevierd met een uitgebreide tour waarin de band put uit het gehele repertoire dat deze ras muzikant in 30 jaar en 16 albums opbouwde.

L.A. Bluesband

20 jaar geleden ontstond er iets magisch in West-Friesland: de LA Bluesband rondom zangeres Angela Schuurman. Dit jaar is het ook een jubileum-jaar voor Manifesto… Een goede reden voor een feestje dus!

L.A. Bluesband is geen standaard 13 in een dozijn bluesgroep, maar één met een lekker swingend, breed en soms onbekend repertoire waarbij vergeten bluesparels opnieuw tot leven komen. De zang van Angela geeft de band een eigen identiteit en is daarmee een van de weinige ‘frontlady-driven’ bluesbands van Nederland.

Ticket info:

vr 6 december 2024 - 20:00
30 Jaar Julian Sas Band
Voorprogramma: L.A. Bluesband | Vvk 15 euro (ex fee) / Aan de deur 17,50 euro
tickets
€ 15,00

Delen:

About the Author

rfwbs-slide