Plague Fest Vol II

Op vrijdag 10 mei is Plague Fest terug om Hoorn op zijn grondvest te laten schudden. 4 Snoeiharde bands uit Nederland en België zullen menig muur laten schudden op zijn fundering. Tickets zijn verkrijgbaar: via deze link.

Verwacht moshpits, breakdowns en vooral veel headbangen heel veel headbangen. Plague Fest staat wederom garant voor kwaliteitsbands binnen de extreme metal die je omver blazen.

Loyalty Ends Here:
Met invloeden als As I Lay Dying, Parkway Drive, Trivium, As Blood Runs Black, Lamb Of God en Black Dahlia Murder, maakt Loyalty Ends Here hun eigen moderne blend van old-school 2000-era riffs en screams. In 2023 wonnen ze de Metal Battle de jury- en publieksprijs!

Dauthuz:
Sinds 2015 Beuken deze heren de deathmetal door je stort met schep en pik houweel. Oldskool death metal zoals het hoort, met een verse line up zijn de mannen weer compleet om je trommel vliezen te strelen met dood en verderf, wees erbij en laat je wegblazen door deze Zaanse helden.

Man as Plague:
Deze band is synoniem aan Death Metal en Deathcore. Het nieuwe album “Titanomachy”, barst van de energie die ook in hun live-shows ervaren wordt met 13 tracks die een parallel trekken tussen Griekse mythology en de huidige tijd. Live laten ze graag de nieuwe muziek horen!
“Whether you want to or not, Man as Plague will make you move” – Metalfan.nl

Special guest, Tempations for the Weak (BE):
Thrash Metal en Metalcore gaat er wel in bij het publiek in België en ook hier in Noord-Holland. Met invloeden van Machine Head, Trivium, Sylosis, Killswitch Engage gaat Temptations For The Weak voor de moshable grooves en aggressive vocals.

Tijdschema

20:00 Deuren open
20:30 Loyalty Ends Here
21:30 Dauthuz
22:30 Man As Plague
23:40 Temptations for the Weak

Ticket info:

vr 10 mei 2024 - 20:00
Plague Fest Vol II
Metal Manifesto
tickets
€ 10,00

Delen:

About the Author

rfwbs-slide