Workshop Geluidstechniek

pa cursus

Vanaf heden zijn er weer inschrijvingen mogelijk voor deelname aan een geluidscursus

Geluidstechniek is, zoals je weet ontzettend belangrijk voor het weergeven van een goede muziekshow, live of dance. Manifesto beschikt daartoe over een professionele geluidsset.

De geluidscursus die wij aanbieden is er op gericht om in eerste instantie de cursisten kennis te maken en leren omgaan met de diverse apparatuur die benodigd is om op eenvoudige wijze een goed geluid te krijgen voor bijv. een bandje, koor of een DJ. Hoe werkt bijv. een mengpaneel, welke en hoeveel microfoons zijn eigenlijk nodig en hoe sluit je andere apparatuur als cd-spelers, Mp3 spelers, I-pods e.d. aan en vooral ook; hoe hou je de boel heel?

Een zeer nuttige en dus leerzame cursus voor iedereen die wel eens iets met geluid doet, of wil gaan doen. Ook voor mensen uit de Horeca, zowel dames als heren, kan de cursus zeer nuttig zijn! Het niveau wordt terplekke aangepast aan het niveau van de cursisten en de mogelijkheid bestaat om de cursus verder uit te bouwen naar het leren omgaan met het echte grotere werk of anders: het Pa-geluid.

De cursus wordt gegeven op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur en duurt vier avonden met de mogelijkheid om het geleerde ook eens in de praktijk te brengen op één van de  kleinere concerten of dance-avonden in het cafeetje van Manifesto. De duur van de bijeenkomsten is ongeveer 1.5 uur en de cursuskosten bedragen € 50,-. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn, start de cursus. Kopje koffie staat altijd klaar!

Meld je aan via de E-mail:  H.Gonggrijp@manifesto-hoorn.nl

Delen:

About the Author

rfwbs-slide