VRIJWILLIGER WORDEN!

Tijdens een evenement* in Manifesto kun je nieuwe muziek ontdekken en een avondje uit combineren met het werken in een hecht team. Jong en oud zijn beide welkom! Kom je gezellig samenwerken, nieuwe mensen ontmoeten of wil je jouw netwerk uitbreiden? Wil je graag werkervaring opdoen, technische skills leren, aan je portfolio werken of je CV upgraden? In alle gevallen ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je hier graag bij!

Als vrijwilliger bij Manifesto word je onderdeel van een geoliede machine. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is een vrijwilliger bij betrokken.

HOSTS
Zij zijn het gezicht voor ons publiek. Door kaarten te verkopen, kaarten te scannen, jassen aan te nemen en de weg te wijzen ziet ons publiek jou als eerste. Ben jij graag in contact met mensen, ben je behulpzaam, gastvrij en wil je graag in een team werken:  Wij helpen je graag!

BACKSTAGE MANAGER
Jij bent het aanspreekpunt voor de artiest achter de schermen. Je verzorgt de kleedkamers, het diner en bovendien zorg jij dat de artiest op tijd op het ons podium verschijnt. Ben jij een echte regelaar en goed in communiceren en wil je leren hoe een podium werkt: wij helpen je graag!

BAR TEAM
Dit team zorgt voor de drankjes en een goede sfeer aan de bar! Kun jij drukte goed overzien, ben je niet verlegen en vind je het lekker om keihard te werken en tegelijk een concert mee te krijgen vanachter de bar: Wij helpen je graag!

STAGEHANDS
Jij helpt bij het op- en afbouwen van het podium, tijdens de soundcheck met de bands en je bent ondersteunend aan onze licht- en geluidstechnici. Ben je technisch aangelegd en wil je meer leren op dit gebied: Wij helpen je graag?

PROMOTOR
Jij zorgt ervoor dat Manifesto zichtbaar is! Online via social media en offline op straat in de omgeving. Ben je goed in social media, maak je de beste content en wil je graag leren over promotie: Wij helpen je graag?

FOTOGRAFEN
Een topavond met een topteam leggen onze fotografen graag vast! Heb jij gevoel voor concertfotografie, weet jij altijd de juiste compositie en camera instellingen te kiezen en wil je graag werken aan je eigen portfolio: Wij helpen je graag?

Als jij je aanmeldt als vrijwilliger, dan zorgen wij ervoor dat jij:
… een goede ervaring op je CV kan zetten … gratis naar alle (niet uitverkochte) shows van Manifesto kan …  af en toe een cursus of training kan volgen .. een vrijwilligersvergoeding krijgt voor je inzet … en wordt uitgenodigd voor onze vrijwilligersuitjes of BBQ!
… ruimte krijgt om jouw ideeën te delen
… onderdeel wordt van een leuk vrijwilligersteam in Hoorn!

Heb je nog vragen of wil je jezelf graag aanmelden?
Stuur een mail aan onze vrijwilligerscoördinator via info@manifesto-hoorn.nl

*De meeste evenementen bij Manifesto beginnen tussen 20.00 en 21:00 uur. Uiteraard zijn er ook dag- en nachtproducties op andere tijdstippen en organiseren we soms ook evenementen op locatie waarbij we graag vrijwilligers willen inzetten.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide