Metal Manifesto: Chaos Unleashed, Headless Hunter & Disquiet

Metal Manifesto: Chaos Unleashed, Headless Hunter & Disquiet

Het is weer tijd voor Thrash Metal van eigen bodem! Niemand minder dan Chaos Unleashed komt terug naar Manifesto. Op vrijdag de 13de van september gaat het gebeuren. De bands Headless Hunter en Disquiet zijn er ook bij om de tent af te breken!

Tickets voor deze show zijn nu verkrijgbaar: via deze link.

In de voorverkoop 12,50 euro, aan de deur 15 euro.

Chaos Unleashed

Chaos Unleashed is geïnspireerd door thrashbands als Kreator, Sodom en Destruction. Agressieve no-nonsense muziek oftewel “in your face” thrash metal! De heren hebben een compleet nieuw album en laten de nieuwe muziek graag live horen. In Toneshed Studio zijn 10 vette tracks opgenomen waaronder de nieuwe single M.A.D. (Mutually Assured Destruction). Luister ‘m alvast op Spotify.

Headless Hunter

Headless Hunter uit de gaten rondom Eindhoven is zeker niet bang om menig venue met de grond gelijk te maken. Deze party thrashers brengen niet alleen een stevige dosis Brabantse gezelligheid, ook schorre stembanden zijn gegarandeerd. Invloeden uit crossover, death metal, grindcore en natuurlijk een goeie ouwe pot (bay area) thrash worden samengevoegd tot een herkenbaar geluid met een modern randje.

Disquiet

De Nederlandse melodieuze metalband Disquiet vertegenwoordigt een internationaal geluid en combineert Bay Area-georiënteerde thrash met Scandinavische death metal-elementen. Strakke ritmische gitaren ondersteund door meeslepende harmonieën, agressieve grooves en melodieuze gitaarsolo’s vormen de perfecte basis voor de intense en diverse zang van leadzanger Sean Maia.

Tijdschema

20:30 Headless Hunter
21:40 Chaos Unleashed
23:10 Disquiet

Delen:

About the Author

rfwbs-slide