Maatregelen in tijden van corona

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om Manifesto gereed te maken voor kleinschalige concerten en programma’s. Zo hebben we plek voor maximaal 30 bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden.

We vragen je rekening te houden met het volgende:

Ben je verkouden of heb je koorts? Of heeft een van je huisgenoten gezondheidsklachten? Blijf thuis.
Het is overal in Manifesto verplicht om een mondkapje te dragen. Alleen als je op je stoel zit mag je deze afdoen. Ga je naar de bar (als deze al open is) of het toilet? Dan zet je deze weer op totdat je weer op je plek zit. We verzoeken je om je eigen mondkapje mee te nemen.

Tickets zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 tickets per persoon.

Zorg dat je aanwezig bent op het tijdstip dat de deuren open gaan. Zo hebben medewerkers van Manifesto voldoende tijd om alle bezoekers op een veilige manier naar binnen te laten gaan.
Je wordt gevraagd contactgegevens achter te laten ten behoeve van het bevorderen van bron- en contactonderzoek indien de GGD hier om vraagt. Dit formulier met pen ligt op de tafels klaar.

Aan de deur wordt door middel van een ‘checkgesprek’ gevraagd naar je gezondheid. Wanneer er twijfels bestaan over je gezondheid, behoudt Manifesto zich het recht de toegang te weigeren.
Je krijgt een stoel toegewezen door onze medewerkers. Tweetallen mogen bij elkaar zitten, ook als zij niet tot hetzelfde huishouden behoren. Het is niet toegestaan om te schuiven met stoelen.
Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers. Volg de aangegeven looproutes en instructies van onze medewerkers.

Tijdens het programma kun je gebruik maken van onze toiletten volg de looproute en (als de horeca weer open mag) een drankje bestellen aan de bar maar houdt 1,5 meter afstand (geen cash).

Het ventilatiesysteem van Manifesto zuigt verse lucht van buiten aan en voert de lucht af via het dak. Er wordt dus geen lucht rond gepompt. Het systeem draait volgens de huidige corona richtlijnen en is veilig.
Ticketkopers ontvangen meer informatie over de maatregelen en eventuele aanvullende veiligheidsvoorschriften per e-mail.

Dit is slechts een selectie van de genomen maatregelen. De veiligheid van bezoekers, onze medewerkers en artiesten is bij alle maatregelen altijd van het allerhoogste belang.

Tijdens jouw bezoek moet je rekening houden met een aantal zaken:

Jassen dienen aan de stoel te worden opgehangen, dit kan dus niet in de garderobe.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide