Coronavirus: wat betekent dat voor mijn bezoek aan Manifesto’s Speeltuin?

Waar moet ik rekening mee houden als ik een evenement in de Speeltuin van Stichting Netwerk bezoek? 

1.Ben je verkouden of heb je koorts? Of heeft een van je huisgenoten gezondheidsklachten? Blijf thuis. Als één van deze situaties op jou van toepassing is, blijf je thuis.
2.Bij binnenkomst aan het hek van de Speeltuin zal triage plaatsvinden: een medewerker van Manifesto stelt een aantal vragen om te bepalen of bezoekers geen COVID-19 klachten of symptomen hebben.
3. Desinfecteer bij binnenkomst je handen.
4. Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en de medewerkers.
5. Het concert is vrij zitten, bezoekers die aantoonbaar een gezamenlijk huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, kunnen naast elkaar verblijven.
6. Zorg ervoor dat jouw gedrag niet leidt tot de verspreiding van speekseldruppels (denk aan het fluiten op de vingers of meezingen). Als het podium vindt dat jouw gedrag niet passend is, zal je hierop worden geattendeerd en verzocht worden dit gedrag te stoppen. Als daaraan geen gehoor wordt gegeven, kan de toegang worden ontzegd. Schade die het podium leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald
7. De sanitaire voorzieningen zijn onder strikte voorwaarden te gebruiken. Hierover zal je ter plekke worden geïnformeerd. Was na toiletgebruik zorgvuldig je handen.
8. Betaling kan alleen per pin en het liefst contactloos. Het is mogelijk om voor  in de pauze en na de optredens een drankje of hapje aan de bar van de kiosk te halen. (wij verkopen alleen drank in plastic en blik). Deponeer het afval zelf in de aanwezige afvalbakken.
9.Er is een rookruimte bij de ingang van de speeltuin, verder is het verboden te roken.

10. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

Bij de ingang worden de tickets gescand. Onze hosts verwijzen de bezoekers naar de locatie. We hebben speciale looproutes ontwikkeld om deze afstand te kunnen waarborgen op het speeltuin terrein. 11. Het is alleen mogelijk om vooraf een ticket te kopen via de website www.manifesto-hoorn.nl , er is geen deurverkoop! Bij slecht weer wordt de avond afgelast en ontvangen kopers van kaarten hun geld automatisch retour of volgt er een vervangende datum. Wij communiceren dit via onze website en soc.media uiterlijk om 15.00 uur op de speeldag.

De veiligheid van bezoekers, onze medewerkers en artiesten is bij alle maatregelen altijd van het allerhoogste belang. Volg altijd de instructies op van het aanwezige personeel en stel gerust vragen wanneer je ergens over twijfelt.

Doors 19.30 uur Er spelen tussen 20.00 en 22.15 uur, 2 of acts De kiosk/horeca is geopend van 19.30 uur tot 22.45 uur.  Het terrein dient om 23.00 uur leeg te zijn.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide