The Tibbs ‘introducing Roxanne’

The Tibbs ‘introducing Roxanne’

Spannende tijden! The Tibbs gaan weer op pad met nieuwe frontlady Roxanne. En het ziet ernaar uit dat Manifesto, na een paar try-outs, de eerste officiële gig wordt en een inmiddels traditioneel laatste concert van het jaar.

The Tibbs zijn begonnen als cultact die obscure instrumentals en vergeten classics uit de Memphis Soul en Northern Soul van de zestiger jaren onder het stof vandaan haalde, maar direct ontstond de behoefte het repertoire uit te breiden met eigen werk. Het heeft geleid tot een moddervette mengeling van vlammende originals met hier of daar nog een meedogenloze cover.

Met een bezetting van drums, basgitaar, gitaar en Hammond, een driekoppige blazerssectie en het gepassioneerde stemgeluid van frontvrouw Roxanne staan The Tibbs voor meeslepende garagesoul die stevig knipoogt naar blues, funk, jazz en surf.

Wil je met een culturele strippenkaart naar Manifesto? Mail dan even een reservering door naar info@manifesto-hoorn.nl . Graag uiterlijk donderdag voor een concert of event.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide