Robby Valentine – THE ALLIANCE TOUR

Robby Valentine – THE ALLIANCE TOUR

Robby Valentine scoorde met zijn debuutsingle ‘Over And Over Again’ begin jaren ‘90 een gigantische hit. Zijn debuutalbums leverde hem een Zilveren Harp op evenals een succesvolle carrière in Japan. Na de release van zijn tiende studio album ‘Bizarro World’ in 2014 en de daaropvolgende Bizarro World-tour, bleef het een tijd stil rondom de multi-instrumentalist.

Na eerst gekampt te hebben met een writer’s block, werd Valentine in 2016 getroffen door een ernstige ooginfectie waarbij hij 75 procent van zijn zicht verloor. Dit persoonlijke leed zette Robby weer op het muzikale spoor waar hij lang naar op zoek was geweest. Het resultaat is het volledige zelf ingespeelde nieuwe album ‘The Alliance’ dat uit is gekomen in juni.

‘Soldiers of Light’ is de eerste single van ‘The Alliance’ en een perfect visitekaartje voor dit diverse rockalbum dat de luisteraar trakteert op tien anthem-achtige stadion rocksongs. ‘Soldiers of Light’ is een recalcitrante song, die oproept om vooral te staan voor wie je bent en dit niet te verloochenen voor wie, of wat dan ook.

Beluister ‘Soldiers of Light’ via Spotify: https://open.spotify.com/album/0QNHNfGST8C5JvMwIT4aeY?si=WytI5CpnSyOf2YVkHXwPDA

‘The Alliance’ kwam uit op 16 juni 2018. De release vond plaats in P3 Purmerend, maar op 16 november is het aan Manifesto om THE ALLIANCE TOUR naar Hoorn te brengen.  Valentine zal daar tijdens de twee uur durende show zowel het nieuwe als eerder verschenen werk de revue laten passeren.

Robby Valentine – THE ALLIANCE TOUR – 16 November 2018
Zaal open 20.30 – Aanvang: 21.00
Kaarten voorverkoop € 15,00 – Kaarten deur € 17,50
www.robbyvalentine.com
www.facebook.com/robbyvalentine/

Delen:

About the Author

rfwbs-slide