Hannah Mae + Simply Eva door Jerney Kate – gaat door!!!

Hannah Mae + Simply Eva door Jerney Kate – gaat door!!!

Deze zomer organiseren wij 4 zomeravonden in speeltuin de Speelhoorn. (locatie t/o Manifesto achter zwembad de Waterhoorn). In een intieme setting (op 1,5 mtr) kan je genieten van bijzondere akoestische optredens met stille disco koptelefoons om overlast voor de buurt te voorkomen.

Deze avond komt Hannah Mae naar  onze sfeervolle speeltuin.

  Hannah Mae (1998) is de talentvolle singer-songwriter uit Emmen, bekend geworden met haar debuutsingle ‘Back to You’. Het liedje, in eerste instantie gebruikt in een Tv-reclame van Plus, werd een grote radiohit en leverde Hannah uitnodigingen van onder meer Stenders, 5 Uur Live en De MAX op. De single heeft inmiddels meer dan 5 miljoen plays op Spotify en wordt nog altijd regelmatig gedraaid op de radio.

De muziek van Hannah kenmerkt zich door haar rootsy inslag en haar voorliefde voor country. Onlangs heeft ze in Nashville de laatste hand gelegd aan nieuw materiaal, dat gepland staat voor release in 2020.

Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange. Afgelopen voorjaar deed Hannah support voor Milow in Carré en stond ze op C2C in AFAS Live.


https://home/manifesto/domains/manifesto-hoorn.nl/public_html.hannahmae.nl/

Simply Eva door Jerney Kate en Lex Horst

In Simply Eva gaan Lex Horst (gitaar) en Jerney Kate op zoek naar het hart en de ziel van Eva Cassidy (1963 – 1996). Deze Amerikaanse zangeres
werd pas bekend na haar vroege dood als gevolg van uitgezaaide huidkanker. Cassidy’s postuum uitgebrachte album Songbird werd in
2000 een wereldwijd succes.
Hoe kon het dat deze veelzijdige zangeres tijdens haar leven zo onbekend bleef? En wat maken de stem, de liedkeuze en de interpretaties van Eva Cassidy zo uitzonderlijk?  Zangeres Jerney Kate en gitarist Lex Horst brengen een boeiend eerbetoon aan deze in veel opzichten unieke zangeres.

Op het terrein dien je de verzoeken van onze hosts op te volgen. Zij begeleiden het publiek naar de zitplaatsen. In de kiosk kan je alcoholvrije drankjes bestellen (meerdere alcoholvrije bieren, wijnen en rose en fris) die alleen per pin betaald kunnen worden, houd de 1,5 meter en verwijzingen hiervoor aan. De speeltuin is dicht voor kinderen. Er mag niet gerookt worden op het terrein. Er is wel een rookruimte bij de ingang van het terrein.

De zitplaatsen zijn kleedjes op het gras en ook stoelen (wil je zekerheid op een stoel als op de grond zitten wat lastig is, stuur dan een mailtje naar info@manifesto-hoorn.nl dan reserveren wij stoelen).

Bij slecht weer voorspelling besluiten wij om 15.00 uur of de avonden doorgaan en melden dit op de website en via. soc.media..

 

Delen:

About the Author

rfwbs-slide